Waarom stap ik over van boekhouder?
Bij het voeren van een administratie komt veel meer kijken dan alleen inkoop en verkoopfacturen boeken. Een groot deel gebeurt achter de schermen, zoals aangifte van BTW,  maken van backups van uw administratie en het online overal bereikbaar hebben van uw administratie.

Vaak wordt u verleid met een aanbieding van een boekhoudpakket, waarbij u zelf uw administratie kan voeren. Helaas horen we achteraf vaak dat men toch een verkeerde keuze heeft gemaakt omdat de zelf de administatie moet inrichten (en daar geen kennis van heeft), geen kennis heeft van de fiscale regels die er zijn (deze worden niet in een boekhoudpakket verwerkt want die zijn voor iedereen anders). Juist de toegevoegde waarde van Kantoor Brinkman is dat we werken met Exact Online, waardoor we altijd up to date zijn, alles gebackup wordt, en alle financiele en fiscale regelingen weten, maar misschien wel het belangrijkste: persoonlijk contact hebben met de klant en op operationele en financiele zaken ondersteunend zijn.

We geven u graag een aantal belangrijke punten om in overweging te nemen bij uw van overstappen:

 • Goed telefonisch bereikbaar
  Het kan voorkomen dat uw vragen heeft die snel opgelost moeten worden. Het is dan fijn als u kunt bellen en direct iemand te spreken krijgt die u te woord kan staan. De meeste online boekhoudpakketen zijn vaak helemaal niet telefonisch bereikbaar zijn, of bieden geen ondersteuning aan administratieve vragen. Bekijk dus goed of uw bokehouder/boekhoudpakket telefonisch bereikbaar is en hoe de bereikbaarheid is buiten openingstijden.
 • Duidelijk antwoord op uw vragen
  Uw administratie is een zeer belangrijk onderdeel van uw bedrijf, waarop gebaseerd u keuzes maakt. Het is daarom fijn als u administratiekantoor u situatie kent en ook meedenkt over nu maar ook over de toekomst. Een antwoord waar u direct duidelijkheid krijgt en die uw bedrijf verder helpt. Veel boekhoudpakket verwijzen u graag naar hun website of sturen standaard gegenereerde antwoorden. Natuurlijk is het handig als u een hoop zelf kunt verzorgen, maar als u er even niet uitkomt of u er simpelweg niet in wil verdiepen, dan is het fijn dat u van een persoonlijke aanpak bent verzekerd. Bekijk dus goed of het niveau van ondersteuning bij uw wensen past.
 • Betrouwbaarheid
  Boekhouders bieden verschillende niveau’s van ondersteuning. Het is belangrijk dat uw boekhouding gebackup wordt en overal bereikbaar is. Vaak zien we bij de goedkopere boekhouders/boekhoudpakketten dat beperkte mogelijkheden zijn, mbt online gegevens inkijken. Betalen per extra diensten, welke flink kunnen oplopen. U zit er vaak aan vast en dan komt u er achter dat u toch andere diensten nodig heeft. Wij bespreken die continu met u en willen niet dat u voor verassingen komt te staan
 • Backups
  In uw administatie zit ontzettend veel data. U beseft pas hoe belangrijk die data is, op het moment dat het weg is. Dat kan gebeuren door een storing, een aanval of gewoon omdat u een foutje heeft gemaakt. Opeens is uw administratie weg. Wij maken altijd backups van uw administratie en gebeurt automatisch.
 • Beveiliging
  Vandaag de dag is de beveiliging van online diensten belangrijker dan ooit. Dagelijks vinden er hacks en andere beveiligingslekken plaats in grote en kleine bedrijven. Daarbij worden belangrijke gegevens bemachtigd. Het is heel belangrijk dat uw er alles aan doet om de risico’s te verkleinen. Uw administatie en onderhoud volledig uit handen nemen met een onderhoudsservice.

Als u nu denkt te willen overstappen of u het juiste kantoor te hebben gevonden, neem dan vrijblijvend contact met ons op: info@kantoorbrinkman.nl of 06-2252 7387